Begravelseshjælp og bisættelse i København

Hjælp til bisættelse og kremering i København

Bededamerne er din alternative bedemand (bededame) i København, vi yder begravelseshjælp i hele København, vi hjælper blandt andet ved kremeringer og bisættelser.

Kontakt Bededamerne og hør mere om hjælp til kremering og bisættelse i København. Ring til os på telefon 30 53 18 63 (Sille) eller 24 41 52 44 (Camilla), vi tager telefonen døgnet rundt.

Kremering og bisættelse i København

Hvad er kremering og bisættelse?

Størstedelen af danskerne vælger at blive bisat, det vil sige at man bliver kremeret, lagt i en urne og begravet. Det er ca. 70 % af os, der vælger at blive lagt i jorden på denne måde.

Hvad indeholder en bisættelse og kremering ved Bededamerne:

  • Personlig rådgivning

  • Vi hjælper med at skabe tryghed og overblik i en svær situation

  • Vi hjælper både ved almindelige bisættelser og mere alternative

Alternativ bisættelse i København med en sidste tur i rustvognscyklen

Vi kan som den eneste bedemand i København tilbyde den sidste tur i en rustvognscykel, så turen fra kirken til krematoriet foregår i på cykel. For yderligere information om en alternativ bisættelse og kremering i København, kontakt Bededamerne og hør mere.

Kontakt Bededamerne døgnet rundt

Bededamerne står klar døgnet rundt med begravelseshjælp. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om kremering og bisættelse i København. Ring til os på telefon 30 53 18 63 (Sille) eller 24 41 52 44 (Camilla).

Kontakt Bededamerne